Forum Rules

Read the rules carefully before posting.
Locked
User avatar
Je-Andrew
Posts: 17

Forum Rules

Post by Je-Andrew »

Bine aţi venit în Comunitatea KILLERS ROMANIA!

În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici.

Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.

Discuţiile care nu reuşesc să se încadreze în limitele bunului simţ şi a celor 7 ani de acasă nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.

Moderatorii diferitelor secţiuni au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă. Se consideră că utilizarea avertismentelor şi a explicaţiilor este utilă, în speranţa că anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.

Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile toxice, reply-urile urâte etc. Dorim ca fiecare user al acestui forum să fie protejat de actualul regulament, în consecinţă, funcţia/naţionalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu contează, urmând ca scandalagiul să suporte consecinţele.

Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
Faptul că un user are o părere diferită, bine argumentată şi exprimată, nu denotă lipsă de respect faţă de interlocutarii săi şi parerile acestora.

Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care se prind în acest "joc" vor fi sancţionaţi foarte drastic.

Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat/suspendat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi şterse. Această regulă este retroactivă.

Pe acest forum se postează doar în limba română sau engleză.

Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simţ, însă, în funcţie de infracţiunea comisă se pot aplica diferite sancţiuni, pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în cei şapte ani de acasă.

SANCŢIUNI:

1. Off Topic - avertisment. Next warn. Next Ban
2. Nerespectarea regulilor de postare - 1 puncte warn, urmat de suspend o zi.
3. Limbaj necorespunzător (vulgar, obscen) -warn, suspend, BAN PERMANENT depinde de situație!
4. Atac la persoană - Suspend o zi sau BAN PERMANENT în funcţie de situaţie.
5. Jigniri - Avertisment verbal + 1 warn, daca acesta continua se oferă BAN PERMANENT în functie de situatie.
6. Reclamă / Spam - BAN permanent.
7. Crearea mai multor conturi - BAN permanent.
8.Spam-ul excesiv se sanctioneaza cu warn.


REGULAMENT MODERATORI:

1. REGULĂ DE BAZĂ: Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleaşi pedepse, iar dacă se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum.

2. Odată ce primiţi moderator pe acest forum, sunteţi de acord să menţineţi ordinea, iar dacă este cazul, să sancţionaţi, cu înştiinţarea unui Administrator înainte, alţi membri.

3. Nu abuzaţi de accesul pe care îl aveţi şi nu daţi warning-uri decât în cazul în care a fost încălcat regulamentul.

4. De fiecare dată când daţi un warn unui utilizator, aveţi obligaţia de a îi indica motivul, Atenţie NU se dă warn fără dovadă ! risc de suspendare a gradului.

5. Moderatorii trebuie să aibă un limbaj / comportament civilizat faţă de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate.

6. Dacă un moderator lipseşte nemotivat mai mult de doua saptamani, va primi remove.

7. Acumularea a 3 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator.

8. Moderatorii sunt obligaţi să închidă topicurile care încalcă flagrant regulamentul.

9. Când închideţi un topic, trebuie să explicaţi clar şi argumentat motivul, reply-urile de gen TC nu sunt acceptate.

10.Orice reclama este sanctionata cu ban permanent.


*Pentru orice neregulă sau plângere, trebuie să vă exprimaţi nemulţumirile, într-un mod civilizat la secţiunea Reclamatii.
L' amore trova una via ! <3 ;)

Locked